Κεντρική Β' Εθνική Στον Εθνικό Λιβαδειάς ο Βεργίνης

Στον Εθνικό Λιβαδειάς ο Βεργίνης

Δημήτρης Βεργίνης

Ο Δημήτρης Βεργίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Λιβαδειάς

Ο Δημήτρης Βεργίνης συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του Πανιωνίου, στο τέλος όμως η νεοφώτιστη ομάδα στη Stoiximan Basket League τον ενημέρωσε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ δεν χρειάστηκε να μείνει παρά μόνο ελάχιστες ώρες χωρίς ομάδα, καθώς σήμερα το πρωί ο Εθνικός Λιβαδειάς ανακοίνωση την απόκτησή του.

Μετά και την πρόσληψη του Δημήτρη Λιόγα στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Λιβαδειάς δείχνει πως έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο έτοιμο για όλα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Λιβαδειάς:

“Από το πρώτο μας μεταγραφικό απόκτημα ενόψει της νέας σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπει η αίγλη των μεγάλων σαλονιών του μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τη Euroleague το 2009 καθώς επίσης δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Φέτος ως αρχηγός οδήγησε τον Πανιώνιο ξανά στην Basket League και από σήμερα ανήκει στο ρόστερ του Εθνικού Λιβαδειάς αφού συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Καφρίτσα.

Μιλάμε για τον χαρισματικό guard Δημήτρη Βεργίνη. Ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από τα Αστέρια Πανοράματος και το κολλέγιο Ανατόλια. Ακολούθησαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Μπιλμπάο, Λουκόιλ Ακαντέμικ, Πανιώνιος, Απόλλωνας Πάτρας, Λαύριο, Ηρακλής και Καρδίτσα, με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Basket League.

Ένας παίκτης με ταλέντο και πλούσιο μπασκετικό background που από εδώ και στο εξής θα έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε στην ομάδα μας!

Δημήτρη, καλώς ήρθες στον Εθνικό Λιβαδειάς!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Έσπερος Καλλιθέας: Τα ηνία στον Μάντζαρη (pic)

Στον πάγκο του Έσπερου Καλλιθέας ο Αντώνης Μάντζαρης Στον Έσπερο Καλλιθέας επέστρεψε κι επ…