Κεντρική Διεθνή Η Μάλαγα περιμένει τον Μπαλτσερόφσκι

Η Μάλαγα περιμένει τον Μπαλτσερόφσκι

Αλεξάντερ Μπαλτσερόσφκι,

Μια θέση στη Μάλαγα είναι ανοιχτή για τον Μπαλτσερόφσκι

Η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί έτσι όπως θα περίμενε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός. Ο Πολωνός δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε όταν υπέγραφε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης.

Όλα είναι ανοικτά για την επόμενη σεζόν με τις πληροφορίες να λένε πως ο Μπαλτσερόφσκι δεν θα συνεχίσει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα όμως με τον πρόεδρο της Μάλαγα, δεν θα πρέπει να αγχωθεί για το μέλλον του, καθώς μια θέση στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας είναι ανοικτή για τον Πολωνό.

Ο πρόεδρος της Μάλαγα, Νιέτο Λόπες, ανέφερε πως ο 23χρονος σέντερ σε περίπτωση που φύγει στο τέλος της χρονιάς από τους «πράσινους», θα ενταχθεί στο ρόστερ της Μάλαγα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως  οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιέτο Λόπες:

«Εάν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχουμε πολλές πιθανότητες να τον φέρουμε εδώ. Διαπραγματευόμαστε αρκετές εβδομάδες και οι επαφές πάνε πολύ καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα.

Εάν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλτσερόφσκι θα έρθει. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά περισσότερα, προσπαθούμε εδώ και καιρό με τις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, που δεν είναι σίγουρο, αλλά είναι ξεκάθαρος στο ότι έχει παίξει λίγο και θέλει να έρθει, θέλει περισσότερα λεπτά. Πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί εδώ. Ας ελπίζουμε ότι θα γίνει».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παραμένει στη Ρέτζιο Εμίλια ο Πρίφτης

Ανανέωσε με τη Ρέτζιο Εμίλια ο Δημήτρης Πρίφτης Κάτοικος Ιταλίας θα συνεχίσει να είναι για…