Κεντρική Basket League Άρης Άρης: «Γεμίζουμε το “Nick Galis Hall”, προστατεύουμε την ομάδα μας»

Άρης: «Γεμίζουμε το “Nick Galis Hall”, προστατεύουμε την ομάδα μας»

pale jpg

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (16:45, ΕΡΤ3), εφιστώντας την προσοχή στους φιλάθλους τους, που θα βρεθούν σήμερα (2/6) στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΡΗΣ Midea φιλοξενεί αγώνα για την ημιτελική φάση των play-offs της Stoiximan Basket League μετά από επτά χρόνια, σήμερα (02/06) στις 16:45, απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και εκεί θέλει να παραμείνει (και να ανελιχθεί). Σήμερα, δίνει έναν σπουδαίο αγώνα και πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να είναι άψογη παντού, όπως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου το γήπεδό μας έγινε ξανά σημείο αναφοράς εντός κι εκτός συνόρων.

Γεμίζουμε, για ακόμα μία φορά, το «Nick Galis Hall» και προστατεύουμε την ομάδα μας από οτιδήποτε μπορεί να τη βλάψει, είτε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, είτε για την επόμενη σεζόν. Εχουμε βιώσει πολλά φέτος, όμως αυτό που προέχει είναι να διαφυλάξουμε το «σπίτι» μας σαν κόρη οφθαλμού.

Στηρίζουμε τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη με τη φωνή και τον παλμό μας όπως εμείς ξέρουμε» αναφέρει η ανακοίνωση της “κίτρινης” ΚΑΕ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Δικός του ο Χατζηδάκης για δύο χρόνια

Ανακοίνωσε Χατζηδάκη, ο Άρης. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τολιόπουλου, ο Ά…