Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σλούκας: «Η πρόκριση η μεγαλύτερη δικαίωση»

Σλούκας: «Η πρόκριση η μεγαλύτερη δικαίωση»

Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την καλύτερη πεντάδα αλλά και τη δικαίωση.

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις που έκανα κατά τη διάρκεια της Media Day πριν το Final 4 της Euroleague, αναφέρθηκε στην παρουσία του στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, στη σπουδαιότητα της πρόκρισης, στο δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και σε μια προσωπική του πρωτοβουλία που ήθελε να μείνει προσωπική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στα κανάλια NOVASPORTS:
«Είναι μεγάλη συζήτηση. Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη. Είναι μία διάκριση που με κάνει πολύ χαρούμενο. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, το άγχος, η πίεση… Όλα αυτά είναι μια ανταμοιβή και αποζημίωση προσωπική. Μεγαλύτερη προσωπική αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final 4. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση».

Ο Σλούκας ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει δώσει το πριμ πρόκρισης στο F4 στα μέλη του σταφ του Παναθηναϊκού: «Δεν ήθελα να δημοσιευτεί αυτό. Ήταν κάτι προσωπικό. Καλύτερα μείνει μεταξύ μας. Προφανώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά με τα οποία παλεύουμε καθημερινά και είναι πίσω από τη σκηνή. Έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η σφραγίδα μας ότι είμαστε ομάδα είναι το γεγονός πως προκριθήκαμε στο Final 4. Αν δεν είσαι ομάδα, δεν είσαι “δεμένος” και δεν έχεις χημεία, δεν βρίσκεσαι στο Final 4. Βλέπετε ότι είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ τα τελευταία χρόνια και είναι επιτυχία που μπαίνει… σφήνα ο Παναθηναϊκός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ελλάδα – Πολωνία 78-73

Θετικό το πρώτο «τεστ» της Εθνικής Ελλάδας. Η Εθνική Ανδρών βρέθηκε να χάνει με διψήφια δι…