Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βερολίνο 2024 Μούσα: «Καταπληκτικός ηγέτης ο Σλούκας»

Μούσα: «Καταπληκτικός ηγέτης ο Σλούκας»

Τζάναν Μούσα

Στην καλύτερη στιγμή του δήλωσε πως βρίσκεται ο Μούσα.

Ο Τζάναν Μούσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δήλωσε έτοιμος για την back to back κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Σλούκα που χαρακτήρισε ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζάναν Μούσα:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back. Δεν είναι εύκολο. Θα κάνουμε τα πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό».

Για τις διαφορές του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, που είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του».

Για την ομοιογένεια της Ρεάλ: «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει τις καλύτερες κινήσεις, φέρνοντας τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Μας βοήθησε πολύ. Όμως, γνωρίζω καλά τον Αταμάν και ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πόσο σκληρούς να κάνει τους παίκτες του. Νομίζω πως όλοι προσαρμόστηκαν καλά στον Παναθηναϊκό και τους σεβόμαστε».

Για την κατάρα του πρώτου στη regular season που δεν κατακτά στο τέλος το τρόπαιο: «Είναι ωραίο που θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα το κάνει. Όμως, δεν υπάρχουν οι λέξεις φαβορί. Όπως είπε ο κόουτς, παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Προετοιμαστήκαμε 10 μήνες για αυτή τη στιγμή, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του: «Ήταν δύσκολες κάποιες στιγμές, ειδικά όταν γύρισα από το ΝΒΑ. Όταν ήμουν με τον Αταμάν στην Εφές ήταν μια πρόκληση για εμένα. Όμως, έμαθα πολλά. Στην Ισπανία με βοήθησαν για να γίνω MVP της κορυφαίας λίγκας στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την Μπρεογκάν. Η Ρεάλ αποτελεί τρόπαιο για εμένα και μόνο που φοράω αυτή τη φανέλα. Είμαι στο peak μου, στην καλύτερη στιγμή μου».

Βερολίνο αποστολή: Λένα Καραλή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Βερολίνο 2024

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Ξέφρενο γλέντι στον Αργυρό

Στον Αργυρό γλέντησε την άκρως επιτυχημένη χρονιά ο Παναθηναϊκός. Στο νυχτερινό μαγαζί όπο…