Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Υποσχόμαστε πως θα φέρουμε το 7ο αστέρι» (vid)

Αταμάν: «Υποσχόμαστε πως θα φέρουμε το 7ο αστέρι» (vid)

Εργκίν Αταμάν

Υπόσχεση κατάκτησης της Ευρωλίγκα, έδωσε ο Εργκίν Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν, δεν έχει διστάσει ποτέ να κάνει αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν «μεγάλες δηλώσεις», δεν το έκανε ούτε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Final Four στο Βερολίνο και υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας το 7ο αστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:
«Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το Final Four. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ στο Final Four. Εύχομαι όλοι οι φίλοι της ομάδας να απολαύσουν τη διοργάνωση. Τι να υποσχεθώ; Όλοι περιμένουν το έβδομο αστέρι. Υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ».

Για τον ημιτελικό με μια ομάδα από την Τουρκία: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Απέναντι υπάρχει ένας Λιθουανός προπονητής. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, με τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την αντίπαλη ομάδα και τον κόσμο της. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, έχω εμπειρία σε Final Four και έχω κατακτήσει το τρόπαιο 2 φορές. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά».

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε: «Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ξεκινώντας από τα στελέχη της Euroleague μέχρι και την αστυνομία. Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για το μικρό επεισόδιο με τους λίγους φίλους της Φενέρμπαχτσε. Εδώ θα μιλήσουμε για μπάσκετ. Δεν εκπροσωπούν αυτοί τον κόσμο της Φενέρ, τον οποίο σέβομαι».

Για το ότι είναι το πρώτο Final Four του Παναθηναϊκού στη μετά Ομπράντοβιτς εποχή: «Δεν πιστεύω ότι… έσπασα την κατάρα. Απλά πιστεύω στους παίκτες μου, στον οργανισμό. Οι φίλαθλοι μας πιστεύουν σε εμάς από την πρώτη μέρα που ήρθα στο ΟΑΚΑ. Τώρα είναι νέα εποχή, νέοι παίκτες, νέο επιτελείο και είμαι περήφανος που είμαι εδώ».

Αποστολή Βερολίνο: Λένα Καραλή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα: Αποσύρεται από την υπόθεση Χεζόνια

Αποσύρεται από την διεκδίκηση του Χεζόνια, η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo»…