Κεντρική Γυναίκες Ξεκινά το Final 4 της Euroleague women

Ξεκινά το Final 4 της Euroleague women

Euroleague women

Το Final 4 της Euroleague women ξεκινά στο Μερσίν.

Οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τής FIBA, τρείς Ελληνικές ομάδες συμμετείχαν, φτάνουν στο τέλος με τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ γυναικών στην Ευρώπη. Μετά το Eurocup με την κατάκτηση του από τίς Λόντον Λάιονς τής Στέλλας Καλτσίδου έρχεται η σειρά τής κορυφαίας διοργάνωσης.

Το φάιναλ φορ τής Euroleague women το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Μερσίν τής Τουρκίας ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τη στέψη τής πρωταθλήτριας.

Οι τέσσερις ομάδες είναι οι ίδιες τρείς με το περσινό, δηλαδή η κάτοχος τού τίτλου Φενέρμπαχτσε, η οικοδέσποινα και περσινή φιναλίστ Τσουκούροβα Μερσίν, η USK Πράγα, η οποία απέκλεισε στα προημιτελικά στίς λεπτομέρειες τη Σκίο των δικών μας, με την σταχτοπούτα Γαλλική Βιλνέβ Ντ Ασκ να παίρνει τη θέση τής Ιταλικής ομάδας στο φετινό φάιναλ φορ.

Euroleague women

Μεγάλο φαβορί πάλι η Φενέρμπαχτσε τής Γαλλίδας κόουτς Βαλερί Γκαρνιε η οποία έχει ξεχάσει τί θα πει ήττα. Έχει μέχρι σήμερα μόνο δύο στο Σκίο και την Λιόν ενώ έχει ήδη 2-0 την Μερσίν στους τελικούς τού πρωταθλήματος Τουρκίας.

Euroleague women

Το πρόγραμμα του Final 4:

19:00 Φενέρμπαχτσε – Μερσίν

Δείτε εδώ τον αγώνα:

16:00 USK Πράγα – Βιλνέβ Ντ Ασκ

Δείτε εδώ τον αγώνα:

Μακάρι η επιτυχία τής Στέλλας να αύξησε τό ενδιαφέρον προς τον γυναικείο χώρο τού μπάσκετ το δε φάιναλ φορ είναι μια ευκαιρία να κερδίσει και άλλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…