Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια 91-95 (vid)

Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια 91-95 (vid)

howard jpg

Νικηφόρα πέρασαν οι Βάσκοι από την έδρα της Βίρτους.

Σπουδαία νίκη για τη Μπασκόνια, επικράτησε της Βίρτους Μπολόνια με 95-91 και κατέλαβε την 8η θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Αμφότερες οι ομάδες, τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση του ροζ φύλο αγώνα, όμως με τέτοιον Μάρκους Χάουαρντ, o οποίος σημείωσε 34 πόντους, ήταν σχεδόν αδύνατο να ηττηθεί από τη Βίρτους Μπολόνια. Οι Ιταλοί προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά η αστοχία στις τελευταίες ελεύθερες βολές, έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Για τους φιλοξενούμενους θετικός ήταν και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 17 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους, οι Ίφε Λούντμπεργκ και Μάρκο Μπελινέλι, πέτυχαν από 18 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Βάσκοι θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι κι αν κερδίσουν, θα βρεθούν στον δρόμο του Παναθηναϊκού, για την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου. Διαφορετικά αν ηττηθούν, θα έχουν άλλη μία ευκαιρία να παίξουν στα playoffs της Euroleague, υποδεχόμενοι τον νικητή του ζευγαριού Αναντολού Εφές-Βίρτους Μπολόνια.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 53-44, 74-75, 91-95.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβϊβ: Χωρίς Μπόλντγουιν στο Game 3

Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό. O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζ…