Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βιλντόζα: «Να αποδεχθώ τον ρόλο μου στην ομάδα»

Βιλντόζα: «Να αποδεχθώ τον ρόλο μου στην ομάδα»

Λούκα Βιλντόζα

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τους Σλούκα – Ναν.

Ο Λούκα Βιλντόζα κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μόναχο ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για το ματς με την Μπάγερν, όσο και για τη δική του παρουσία στην ομάδα. Τοποθετήθηκε για την ετοιμότητά του αλλά δεν… δίστασε να αναφερθεί στην εκπληκτική πορεία των Σλούκα και Ναν, αλλά και στον ρόλο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Βιλντόζα:
Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Θα είναι δύσκολο. Παίζουμε εκτός έδρας, πάντα είναι δύσκολα εκτός έδρας στη EuroLeague, θέλουν τη νίκη. Έχουν κάποιες απουσίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα πάμε εκεί με προσδοκίες για να πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Για τον ίδιο και την κατάσταση της ετοιμότητάς του: «Είμαι έτοιμος, εδώ και μια εβδομάδα, δέκα ημέρες. Όποτε θέλει ο προπονητής, είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολο, όλη τη σεζόν. Δεν νομίζω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου στην ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζω λιγότερα λεπτά σε σχέση με την περσινή σεζόν».

Για τον χρόνο συμμετοχής και πως αισθάνεται: «Χρειάζομαι 15-20 λεπτά για να προσαρμοστώ στο παρκέ, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στον χρόνο που λαμβάνω. Και να το εκμεταλλευτώ, αισθάνομαι καλά. Μακάρι να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα ό,τι περιμένουν από εμένα, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συμβαίνει. Ο Κώστας (Σλούκας) και ο Κέντρικ (Ναν) είναι σε εκπληκτική κατάσταση και εγώ πρέπει να αποδεχθώ το ρόλο μου στην ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Sold Out το Game 5

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Game 5 του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός απέχει …