Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας Πάτρας- Μάλαγα 83-90

Προμηθέας Πάτρας- Μάλαγα 83-90

promotheas malaga jpg

Ήττα και αποκλεισμός για τον Προμηθέα

“Αντίο” στην Ευρώπη είπε ο Προμηθέας Πάτρας, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Μάλαγα. Οι Πατρινοί πάλεψαν απέναντι στην ισπανική ομάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με 90-83. Οι Ανδαλουσιάνοι με συνολικό σκορ 2-0 πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του BCL και άφησαν εκτός συνέχειας τον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας μπήκε αποφασισμενος στο παιχνίδι και έδειξε πόσο θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά. Η ομάδα της Πάτρας είχε εξαιρετική επιθετική λειτουργία και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας πετύχει 26 πόντους! Οι γηπεδούχοι κατά τη διάρκεια του προηγήθηκαν και με 9 πόντους, αλλά ένα κακό διάστημα στο φινάλε της περιόδου επετρεψε στη Μαλαγα να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (26-23).

Οι άμυνες και των δύο ομάδων στο παιχνίδι πήγαν περίπατο και είχαν εστιάσει στην επίθεση. Το ένα καλάθι διαδεχόταν το άλλο, όπως και οι εναλλαγές στο σκορ. Ο Προμηθέας δεν βρήκε λύσεις αμυντικά και το “πλήρωσε”. Η Μάλαγα άρχισε να ειναι πιο εύστοχη και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ (43-46).

Το παιχνίδι και ο νικητής κρίθηκε επι της ουσίας στο τρίτο δεκάλεπτο. Η Μάλαγα είχε τον πλήρη έλεγχο και επέβαλε τον ρυθμό της στο ματς. Ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, τα “όπλα” του περιοριστηκαν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψηφιες διάφορες (54-65). Ο Χέιλ έκανε το παιχνίδι της ζωής του και ήταν ο ακρογωνιαίως λίθος των γηπεδούχων. Ο Αμερικανός τελείωσε με 31 πόντους την αναμέτρηση αλλά δεν ήταν αρκετός.

Η Μάλαγα είχε περισσότερες λύσεις και κράτησε το προβάδισμα της. Ο Προμηθέας πίεσε για την ανατροπή, αλλά τελικά ηττήθηκε με 90-83 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 43-46, 54-65, 83-90

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν πέταξε μπουκάλι στην αλλαγή του (vid)

Ο Κέντρικ Ναν πέταξε μπουκάλι με νερό από τα νεύρα του στην αλλαγή του. Η Μακάμπι έκλεισε …