Κεντρική NBA Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Λούκα Ντόνσιτς Ντάλας - Κλίπερς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας.

Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμφάνιση στο Game 1 και με ηγέτη τον Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος έδωσε και τη χαριστική βολή 1:26 πριν το φινάλε, έσπασαν την έδρα των Κλίπερς και έφεραν τη σειρά στα ίσα.

Η ομάδα του Τέξας με ένα σερί 14-0 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, έκανε το εις βάρος τους 73-67 σε 73-81 και από τότε δεν έχασαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε του αγώνα. Ο Καουάι Λέοναρντ στην επιστροφή του δεν βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα του και ήταν εντελώς άστοχος από τη γραμμή των 7,25 με 0/5 τρίποντα.

Για τους Μάβερικς ο Ντόνσιτς σημείωσε 32 πόντους, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ. Ο Ίρβινγκ πρόσθεσε 23 πόντους και ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον 18 με δύο κρίσιμα τρίποντα στο τέλος. Για την ομάδα του L.A, η δυάδα Τζορτζ – Χάρντεν είχε από 22 πόντους, χαμηλά στους 15 έμεινε ο Λέοναρντ και ο Ζούμπατς πέτυχε Double – Double με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Επόμενο παιχνίδι στο American Airlines Center στις 3:00 ξημερώματα Σαββάτου, με τους Μάβερικς να θέλουν να κρατήσουν την έδρα για να είναι αγκαλιά με την πρόκριση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…