Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός ανήκε πάντα στην κορυφή»

Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός ανήκε πάντα στην κορυφή»

Ιωάννης Παπαπέτρου

Η φετινή πορεία γεννά μνήμες από το παρελθόν, στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε πολύ καλή παρουσία στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, τελείωσε το παιχνίδι με 8 πόντους και 2 ασίστ και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε χαρούμενος για τη φετινή πορεία. Αναφέρθηκε ακόμα στις μνήμες που ξυπνούν από το παρελθόν, αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε με το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:
«Μου θυμίζει την παιδική ηλικία μου, όταν ο Παναθηναϊκός ανήκε πάντα στην κορυφή. Πέρασε δύσκολα χρόνια, παλέψαμε όσοι ήμασταν εδώ, αλλά είναι τόσο ευχάριστο να βλέπεις πλέον ότι βρισκόμαστε στη 2η θέση, μια αγωνιστική πριν από το τέλος της EuroLeague.

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, νιώθουμε την απίστευτη αγάπη, ο πρόεδρος είναι δίπλα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό, για τους φιλάθλους, για όλον τον οργανισμό. Για μένα που έχω περάσει από τις προηγούμενες εποχές, με χαροποιεί απίστευτα αυτή η εικόνα.
Ήταν περίεργη χρονιά σε ατομικό επίπεδο. Πέρασα πολύ δύσκολο χειρουργείο. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν για να επανέλθω στο 100%. Κράτησα την πίστη μου και είχα θετική σκέψη.

Προσπαθώ να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ, ξέροντας ότι ο Θεός έχει πλάνο. Κάθε μέρα με καλή νοοτροπία προσπαθώ να φτάσω σε καλό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα σήμερα. Είμαι υγιέστατος. Σκοπός είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Κάναμε χαζά λάθη στο τέλος»

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 …