Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Με νίκη στο Μόναχο μένει στη 2η θέση

Παναθηναϊκός: Με νίκη στο Μόναχο μένει στη 2η θέση

Κέντρικ Ναν

Για το 4/4 ο Παναθηναϊκός στο Μόναχο.

Την Μπάγερν στο Μόναχο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός απόψε (05/04, 21:30) για την 33η αγωνιστική και θέλει τη νίκη για να… σφιχταγκαλιάσει τη 2η θέση, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα.

Οι “πράσινοι” μετράνε σερί τριών νικών μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και δεν θέλουν να το χαλάσουν. Άλλωστε αυτό τους έχει ζητήσει και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η Μπάγερν είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουν να διαχειριστούν στις back to back γερμανικές μονομαχίες που έχουν να δώσουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Η τελευταία αγωνιστική μέσα στο ΟΑΚΑ με την Άλμπα, η οποία παρότι δεν εγκαταλείπει καμία μάχη είναι στη βάση της κατάταξης της διοργάνωσης, αν ο Παναθηναϊκός νικήσει την Μπάγερν θα έχει χαρακτήρα γιορτής στο γεμάτο από κόσμο γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μίλησε για τον σπουδαίο Πάμπλο Λάσο και πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την Μπάγερν. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει και την υποστήριξη περίπου 3.500 φίλων του οι οποίοι έχουν κλείσει θέση στο«BMW Park» το οποίο έχει χωρητικότητα 6.700.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite League: Στα Άνω Λιόσια το Final 4

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου το Final 4 της ΕΟΚ στα Άνω Λιόσια Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φ…