Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ο Τσούκας προσχώρησε στον συνδυασμό του Φασούλα

Ο Τσούκας προσχώρησε στον συνδυασμό του Φασούλα

Δημήτρης Τσούκας

Στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα ο Δημήτρης Τσούκας.

Ο συνδυασμός «Πρώτα το μπάσκετ» δουλεύει με μοναδικό στόχο την επάνοδο του μπάσκετ στη θέση που του αξίζει και δυναμώνει διαρκώς ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΟΚ. Η σύμπλευση με τον Παναγιώτη Φασούλα ανθρώπων όπως ο Δημήτρης Τσούκας, που έχει υπηρετήσει τον αθλητισμό μέσα από την επιστήμη του επί σειρά ετών μόνο ως θετικές κινήσεις μπορούν να θεωρηθούν.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ»:

«Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» φιλοδοξεί όχι μόνο να διεκδικήσει και να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ, όχι μόνο να αλλάξει άρδην τον τρόπο διοίκησης του «εθνικού μας σπορ», αλλά να γίνει πόλος έλξης για ανθρώπους που έχουν ζήσει το μπάσκετ, που ζουν για το μπάσκετ, που έχουν να προσφέρουν με τις γνώσεις και το πάθος τους, που έχουν τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή κι από κοινού αποφασίσαμε να συμπορευτούμε.

Ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τον κορυφαίο ορθοπαιδικό χειρουργό, Dr. Δημήτρη Τσούκα, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του σχεδιασμού μας για το ιατρικό πρόγραμμα. Για μας τεχνοκράτες δεν είναι εκείνοι που δημιουργούν πίτες και διαγράμματα στο PowerPoint, αλλά εκείνοι που μπορούν να συνδυάσουν επιστημονική κατάρτιση και βιωματική εμπειρία.

Το «Πρώτα το Μπάσκετ» μεγαλώνει.

Ευχαριστούμε εκείνους που μας δείχνουν εμπιστοσύνη και που σύντομα θα ανακοινώσουμε την προσχώρησή τους στον συνδυασμό μας. Τους ευχαριστούμε γιατί θα μας κάνουν καλύτερους. Παλιοί και νέοι ετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε στα σωματεία μια ολιστική πρόταση όχι για το μπάσκετ που θέλουμε, αλλά για το μπάσκετ που αξίζουμε».

Ο Δημήτρης Τσούκας δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον συνδυασμό και προσωπικά τον Παναγιώτη Φασούλα για την εκτίμηση. Ο σεβασμός στον τρόπο που με προσέγγισαν, η διάθεση να ακούσουν κι όχι να πουν, με εντυπωσίασαν. Η παρουσία του τεράστιου Παναγιώτη, η συμμετοχή ανθρώπων με σπουδαία διαδρομή, αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία της πρότασης προς τα σωματεία. Απλός στρατιώτης, σε μια προσπάθεια να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους και μαζί να ζήσουμε και εμείς στιγμές που θυμόμαστε και δακρύζουμε, με πυξίδα το χθες και σημάδι το αύριο, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσει η φωνή μας σε κάθε σωματείο. Φωνή καθαρή, φωνή ανθρώπων που αγαπούν το μπάσκετ».

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τσούκας είναι από τους κορυφαίους ορθοπαιδικούς χειρουργούς αθλητικών κακώσεων στην Ευρώπη. Είναι Αμ. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Nebraska-Lincoln USA και Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Προηγμένης Αρθροσκοπικής Αθλητιατρικής και Αναγεννητικής Χειρουργικής Νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ».

Είναι άνθρωπος του μπάσκετ, αφού:

Έχει παίξει χρόνια μπάσκετ με καλύτερη ομάδα τον Πρωτέα Νέου Κόσμου, τη χρονιά που ανέβηκε στην Α2 κατηγορία.
Έχει διατελέσει προπονητής στα παιδικοεφηβικά του Γκυζιακού και
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Α.Σ. Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας.
Έχει διατελέσει επικεφαλής ιατρός σε ομάδες μπάσκετ ανδρών, έχοντας δουλέψει τα τελευταία 25 χρόνια σε: Ιωνικό ΝΦ, Ηλυσιακό, Παπάγου, Πανελλήνιο, Μαρούσι, ΑΕΚ, Ψυχικό.
Έχει διατελέσει επικεφαλής ιατρός σε ομάδες μπάσκετ γυναικών, έχοντας δουλέψει σε: Παναθηναϊκό, «Εκπαιδευτήρια Δούκα» και επί σειρά ετών ήταν ο ιατρός της γυναικείας ομάδας του Αθηναϊκού, συμμετέχοντας στο σερί κατάκτησης πρωταθλημάτων Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Κυπέλου.
Έχει επιλεγεί 12 συνεχόμενες χρονιές ως ο υπεύθυνος ιατρός του Ελληνικού All Star Game.
Έχει χειρουργήσει κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες όπως τους: Σταυρακόπουλο, Λούτζη, Μάλτση, Σπανού, Χατζηνικολάου, Καρλαύτη και άλλους.
Έχει βραβευτεί για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ από τον Ιωνικό Ν.Φ., τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβϊβ: Χωρίς Μπόλντγουιν στο Game 3

Χωρίς Μπόλντγουιν η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στον Παναθηναϊκό. O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζ…