Κεντρική Γυναίκες Ο δεύτερος τελικός στίς γυναίκες… κάπως αλλιώς

Ο δεύτερος τελικός στίς γυναίκες… κάπως αλλιώς

Πηνελόπη Παυλοπούλου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις γυναίκες, χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

Πόσο άδικο για τις αθλήτριες, την Καπογιάννη, τον Νίκλα, τίς ομάδες, το μπάσκετ γυναικών να μην πέφτει το βάρος στην προσπάθεια τους, στο στήσιμο μέσα στο γήπεδο, σέ όλα αυτά που είδαμε άλλη μία φορά φέτος σέ άλλο ένα ντέρμπι αιωνίων.

Προσωπικά τα έχω πει χιλιάδες φορές αυτοί οι αγώνες είναι η καλύτερη διαφήμιση του χώρου και μακάρι νά μπορούσε να τούς δεi πολύς κόσμος. Λυπάμαι όταν γίνονται πεδίο αντιπαράθεσης, με αναφορές των οπαδικών σάιτ όπως τούς βλέπουν απ’ τη δική τους σκοπιά και από κάτω εκατοντάδες σχόλια γεμάτα τοξικότητα και πάντα βάρος στη διαιτησία που αδίκησε τον χαμένο.

Έχω πάψει να ασχολούμαι με τη διαιτησία γιατί χάνω την ομορφιά του αγώνα. Όσο για τούς δύο τελικούς, μπήκαν διαιτητές Α1 που σφυρίζουν και τούς άνδρες. Αυτούς έχουμε δεν ξέρω ποιοι είναι οι καλύτεροι. Να φέρουμε ξένους όπως στο ποδόσφαιρο;

Μα ούτε και εκεί είναι ευχαριστημένοι.

Παρασύρθηκα…

Προσωπικά που δεν είμαι ούτε Παναθηναϊκός ούτε Ολυμπιακός αλλά γυναικείο, ευχαριστήθηκα αφού πρώτα πλήρωσα 5 ευρώ για να δώ τον αγώνα.

(Φυσικά με κλειστό τον ήχο όταν πρόκειται για σάιτ ομάδων και κυρίως επειδή έχω μεγαλώσει και δεν αντέχω το ακατάσχετο υβρεολόγιο. Ζηλεύω τίς μεταδόσεις τής Α2 ανδρών γεμάτες στοιχεία για τις ομάδες, τους παίκτες και όχι μια απλή περιγραφή με έμφαση στην ομάδα και για το… φάουλ που έγινε και δεν έδωσε ο διαιτητής).

Όσο για τον αγώνα ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο αλλά και την ικανότητα του γύρισε ματς που φαινόταν χαμένο και το κέρδισε στην παράταση, αφού τα δύο τρίποντα τού Ολυμπιακού δεν βρήκαν στόχο.

Μεγάλη έλλειψη η απουσία τής Άννας Νίκη Σταμολαμπρου όμως το ίδιο και η αποχώρηση με τραυματισμό στη μύτη η Βίτολα που είναι κομβική παίκτρια στο παιχνίδι τού Ολυμπιακού.

Οι δύο προπονητές έκαναν ότι μπορούσαν και πάμε σε τρίτο αγώνα, καθοριστικό με σημαντικό ρόλο η επιστροφή τής Άννας Νίκης και κυρίως σέ τί κατάσταση θα είναι η Βίτολα καθώς μαθαίνω ότι έσπασε τη μύτη της.

Όσο για τίς Ελληνίδες που είναι στραμμένη η προσοχή μου, μην ξεχνάμε έχουμε EuroBasket τού χρόνου, θεωρώ Νικολοπούλου, Παυλοπούλου, Χριστινάκη και Σωτηρίου, θα λείψει πολύ μόλις σταματήσει, ήταν αυτές που ξεχώρισαν.

Τελειώνω, θα γίνω κουραστικός, αλλά θα ήθελα να δω Παναθηναϊκό με Ολυμπιακό να αγωνίζονται με κόσμο σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, το αξίζουν με το παραπάνω άλλωστε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…