Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Nεραντζάκης για Πόρτερ: «Παίκτης με με αστείρευτο ταλέντο»

Nεραντζάκης για Πόρτερ: «Παίκτης με με αστείρευτο ταλέντο»

porterj nerantzakis jpg

Το εγκώμιο του Κέβιν Πόρτερ έπλεξε ο Στάθης Νεραντζάκης.

Με «αέρα» ΝΒΑ θα παρουσιαστεί στο Λαύριο ο ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Ο Αμερικανός πρώην ΝΒΑer θα κάνει το ντεμπούτο του στην Λαυριωτική και η παρουσία του και μόνο έχει επαναφέρει τον ενθουσιασμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Στάθης Νεραντζάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του και την επίδραση που έχει η παρουσία του συνολικά στον σύλλογο.

«Διανύουμε μία ιδιαίτερη εβδομάδα, στην οποία μπήκαμε έχοντας κερδίσει μετά από πολύ καιρό και αμέσως μετά υποδεχτήκαμε στην ομάδα μας ένα σπουδαίο παίκτη. Ο συνδυασμός αυτός, ήταν λογικό να δημιουργήσει μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, την οποία είναι αλήθεια ότι την χρειαζόμασταν. Και εμείς μέσα στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Είναι ξεκάθαρο ότι τονώθηκε το ενδιαφέρον των φιλάθλων, υπάρχει ενθουσιασμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η παρουσία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι πρόκειται για έναν αστέρα του ΝΒΑ, ένα παίκτη με αστείρευτο ταλέντο που μπορεί να μας κάνει καλύτερους. Είναι μία ευχάριστη κατάσταση αυτό που ζήσαμε όλες αυτές τις ημέρες.

Χρειάζεται σωστή διαχείριση από όλους μας, για να βοηθήσουμε τον Πόρτερ να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα δεδομένα που έχει μπροστά του και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή στα Playoffs. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Λαύριο, μία πολύ αξιόλογη ομάδα, καθώς με νίκη θα πλησιάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός που στην περασμένη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…