Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μονακό – Μπάγερν Μονάχου 89-85 (vid)

Μονακό – Μπάγερν Μονάχου 89-85 (vid)

GK5wAN1XIAA1osF jpg

Νίκη και τρίτη θέση για τη Μονακό

Τη νίκη και την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκα πήρε η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι αν και έκαναν τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου πήραν τη νίκη με 89-85. Με αυτήν τη νίκη οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τρίτοι και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους.

Πέντε μόλις λεπτά άντεξε η Μπάγερν Μονάχου στο Πριγκιπάτο. Οι Γερμανοί μέχρι εκεί κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ (12-12) με τη συνέχεια να είναι καταστροφική. Η Μονακό πήρε τον έλεγχο στο παιχνίδι και σιγά σιγά έχτισε διαφορά. Οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν και πήραν διψήφιο προβάδισμα (29-14). Το πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρικό για τους Μονεγάσκους και καταστροφικό για τη γερμανική ομάδα. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έκαναν ότι ήθελαν, σημείωσαν περισσότερους από 50 πόντους και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης (52-30).

Η Μονακό συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος, αλλά η Μπάγερν σταδιακά μάζευε τη διαφορά (72-60). Ο Κάρσεν Έντουαρντς έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια φέτος και με συνεχόμενα καλάθια έφτασε τους 28 πόντους και μείωσε για τη γερμανική ομάδα στους πέντε (78-73). Η διαφορά συνέχισε να πέφτει και 2 λεπτά πριν το τέλος έφτασε στους 2 πόντους (81-79).

Το ντέρμπι στα τελευταία λεπτά συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Η Μπάγερν μείωσε εκ νέου στους 2, αλλά ο Ντιαλό πέτυχε μεγάλο καλάθι 54″ και έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων στους γηπεδούχους (86-82). Ο Μπούκερ έκανε λάθος και ο Τζέιμς με δύο βολές κλείδωσε τη νίκη για τη Μονακό. Στα τελευταία δεύτερα δεν άλλαξε κάτι και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 89-85.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 52-30, 72-60, 89-85

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κρίθηκε ανέτοιμος ο Παπανικολάου

Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός  υποδέχεται  την Μπαρτσελόνα (21:3…