Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας 67-54

Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας 67-54

stephens promitheas malaga jpg

Ο Προμηθέας έχασε στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του BCL

Ο Προμηθέας Πάτρας, αν και πάλεψε, δεν τα κατάφερε στην Ισπανία και ηττήθηκε από τη Μάλαγα με 67-54. Οι Πατρινοί… πλήρωσαν το κακό τους πρώτο ημίχρονο, όπου έμειναν πίσω στο σκορ ακόμη και με 20 πόντους. Στο δεύτερο μέρος έκαναν την αντεπίθεση τους, αλλά δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει την κατάσταση. Η Μάλαγα έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά του BCL και ο Προμηθέας στην Πάτρα θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά.

Ο Προμηθέας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και από νωρίς η Μάλαμα έδειξε την ανωτερότητά της. Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν κυρίαρχοι σε άμυνα και επίθεση και γρήγορα πήραν διψήφιο προβάδισμα. Η ομάδα της Πάτρας ήταν αρκετά αστοχη και δεν έδειχνε ικανή να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων (22-10).

Εξίσου κακή ήταν η εικόνα του Προμηθέα και στη δεύτερη περίοδο. Η Μάλαμα ξεκίνησε και σε αυτό το δεκάλεπτο δυναμικά και με επί μέρους σκορ 14-2 εκτόξευσε τη διαφορά στους 24 (36-12). Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι. Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και πήγε στα αποδυτήρια στο -20 (42-22).

Ο Προμηθέας στο τρίτο δεκάλεπτο προσπάθησε να μαζέψει την κατάσταση. Η ομάδα της Πάτρας με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κράτησε τη Μάλαγα στους 8 πόντους και κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 12 πόντους (50-38). Η αντεπίθεση της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να μπει γερά στη διεκδίκηση του ματς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξανά καλή αμυντική λειτουργία, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν εύκολους πόντους επιθετικά και να μαζέψουν περαιτέρω τη διαφορά.

Η Μάλαγα άντεξε στην πίεση του Προμηθέα και υποχρέωσε τους Πατρινούς σε ήττα (67-54).

Τα δεκάλεπτα: 22-10, 42-22, 50-38, 67-54

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγ…