Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Κασελάκης: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα»

Κασελάκης: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα»

Kaselakis 271122 B 1

Στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Το Περιστέρι δίνει αύριο «τελικό» (10/4, 19:30) με τη Βόννη στον δεύτερο προημιτελικό για το Basketball Champions League, καθώς αν ηττηθεί από τους Γερμανούς, τότε θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.

Ο αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Κασελάκη σε δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει  του κρίσιμου αγώνα, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο, δίνοντας παράλληλα στον κόσμο το έναυσμα για να γίνει ο έκτος παίκτης στο «Γεώργιος Παπανδρέου»!

«Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Βόννη στην έδρα μας. Αναλύσαμε και είδαμε την προσέγγιση που είχαμε στον πρώτο αγώνα, η οποία δεν ήταν αυτή που έπρεπε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Είχαμε κάποιες μέρες να τους δούμε και να επεξεργαστούμε λίγο το παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αλλά και με ενέργεια πολύ να καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα δώσει τον παλμό, αλλά πρέπει κι εμείς να του δώσουμε το έναυσμα και τη σπίθα για να γίνει πραγματικά ο έκτος παίκτης μας όπως έχει δείξει σε τόσα και τόσα παιχνίδια φέτος. Ανυπομονούμε για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε για έναν ακόμη τελικό αυτή τη φορά στη Γερμανία»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…