Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

Ρότζερ Γκριμάου

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τον Ολυμπιακό.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τα πρώτα παιχνίδια των play off της Ευρωλίγκα. Ο προπονητών των Καταλανών, Ρότζερ Γκριμάου μίλησε στη «Sport» για τους αγώνες με την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκριμάου:
«Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακός, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season. Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο … όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με Μιγιάτοβιτς η Εφές έως το 2026

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εφές ο Μιγιάτοβιτς. Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στην άκρ…