Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκριγκόνις: «Έχω υπογράψει με Παναθηναϊκό για επέκταση»

Γκριγκόνις: «Έχω υπογράψει με Παναθηναϊκό για επέκταση»

Μάριους Γκριγκόνις

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 ο Γκριγκόνις.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2027 ο Μάριους Γκριγκόνις. Νωρίτερα σήμερα (8/4) ένα δημοσίευμα από τη Λιθουανία ανέφερε πως ο 30χρονος άσος θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον παίκτη, μέσα από την ΕΡΤ.

Ο Λιθουανός παίκτης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Τζάμπολ», μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, τόνισε πως έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις:

«Έχω υπογράψει και γιορτάσει για την επέκταση. Ήταν σημαντικό να βρω μία ομάδα που θα πιστέψει σε εμένα για περισσότερο από μία χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένειά κι εγώ θα παραμείνουμε στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να δω πώς θα συνεχίσει η ομάδα να αναπτύσσεται, να γίνεται όλο και πιο επαγγελματική, με ακόμη καλύτερες συνθήκες. Αυτή η ομάδα έχει τόσο πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχει από τους καλύτερους φιλάθλους, εδρεύει σε μία από τις καλύτερες πόλεις, ακόμη κι ο καιρός είναι πολύ καλός, αλλά όλα μπορούν να γίνουν και πάρα πολύ καλύτερα»,  είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Θοδωρής Πολυμένης

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή, ο Θοδωρής Πολυμένης. Η επιτυχημένη πορεία του Θο…