Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τζέιμς: «Αυτό που θέλω είναι η Ευρωλίγκα»

Τζέιμς: «Αυτό που θέλω είναι η Ευρωλίγκα»

Μάικ Τζέιμς

Τον επόμενο στόχο του έθεσε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Μάικ Τζέιμς έγινε χθες πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα, ξεπέρασε σε πόντους τον Βασίλη Σπανούλη και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στον Ομοσπονδιακό τεχνικό και τον θαυμασμό που έχει γι’ αυτόν, όσο και στον επόμενο στόχο του που είναι να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:

«Ήθελα να νικήσουμε, αφού αν χάναμε θα ήταν περίεργο συναίσθημα. Είχα τη συγκέντρωση μου να νικήσω. Δεν με αποσυντόνισε το ρεκόρ. Προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου και νικήσαμε. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο και θέλω να είμαι clutch στα playoffs. Αυτός είναι ο στόχος μας, να πάρουμε τον τίτλο. Πέρυσι πήγαμε στο Final Four. Είναι ωραίο ο κόσμος να εκτιμά αυτό που κάνεις και να δείχνει την αγάπη του.

Είναι ωραίο να έχεις τους φίλους και την οικογένεια σου κοντά σου όταν συμβαίνουν ξεχωριστά πράγματα στη ζωή σου. Μερικοί θέλουν να παίξουν στο ΝΒΑ, αλλά ελπίζω πως η Euroleague θα συνεχίσει να ανεβαίνει και περισσότεροι Αμερικάνοι να πάρουν αυτόν τον δρόμο. Θα το απολαύσω για την πρωτιά στους σκόρερ και θα επιστρέψω στη δουλειά αύριο».

Ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη: «Μακάρι να κερδίσω και τη Euroleague μαζί με τον τίτλο του σκόρερ. Μίλησα με τον Σπανούλη, νομίζω είχε ένα ματς (εννοεί του Περιστερίου κόντρα στην Καρσίγιακα). Eίμαι μεγάλος fan του Σπανούλη, όπως και εκείνος είναι fan μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …