Κεντρική Β' Εθνική Trikala Basket: Κι επίσημα νέος προπονητής ο Γιαπλές (pic)

Trikala Basket: Κι επίσημα νέος προπονητής ο Γιαπλές (pic)

thanasis giaples jpg

Τα ηνία των Trikala Basket στον Θανάση Γιαπλέ

Με τον Θανάση Γιαπλέ θα πορευτούν στον πάγκο τους τα Trikala Basket μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο του Ηρακλή στην Elite League.

Αναλυτικά:

«Τα Trikala basket ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Γιαπλέ.

Γεννημένος το 1969 στη Χαλκίδα ο Κόουτς έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες της χώρας μας και του εξωτερικού, μια και ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 90΄, ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Χαλκίδα (όπου ξεκίνησε και σαν αθλητής του μπάσκετ και με αυτή κατέκτησε ως προπονητής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2000), Λαμία (Α2), Τρίκαλα, Ρέθυμνο (Α1, όπου κατέκτησε την 4η θέση), καθώς και στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, με την οποία κατέκτησε νταμπλ, έχοντας συνοδοιπόρο στον πάγκο τον Στέργιο Κουφό.

Συνέχισε στη Χαλκίδα, μετά στο πλευρό του Βαγγέλη Αγγέλου στον Προμηθέα Πάτρας, στον Απόλλωνα Πάτρας (Α2), στον Ήφαιστο Λήμνου ως συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ,στον Παναθηναϊκό,και φέτος ήταν στον Ηρακλή.

Κόουτς, καλώς ήρθες στα Trikala basket».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …