Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τις προβλέψεις του για το Final 4 έκανε ο Τζέριαν Γκραντ

Τις προβλέψεις του για το Final 4 έκανε ο Τζέριαν Γκραντ

Τζέριαν Γκραντ Παναθηναϊκός

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε για τον Παναθηναϊκό και το Final 4

Ο Τζέριαν Γκραντ παραχώρησε συνέντευξη στη «Mozzart Sport» και μίλησε για τη σεζόν στον Παναθηναϊκό, το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και το Final 4. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού προέβλεψε μάλιστα πως οι «πράσινοι» μαζί με τη Ρεάλ, τη Μονακό και τη Φενέρμπαχτσε θα πάρουν το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέριαν Γκραντ:
Για τον αγώνα με τον Ερυθρό: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κανένας αγώνας στην Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολος και καμία ομάδα δεν θα μας χαρίσει τη νίκη… έτσι. Ειδικά μια ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει σε αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν έχουν να χάσουν κάτι, σε αντίθεση με μας και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βγούμε να δώσουμε το 100%».

Για την πορεία του Ερυθρού Αστέρα: «Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, είχαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών, άλλαξαν προπονητή και έκαναν κάποιες προσαρμογές. Με όλα αυτά μαζί δεν είναι εύκολο να πετύχεις, είναι δύσκολο».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Είναι ωραίο για μένα γιατί δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να παίξεις στα playoffs. Έχουμε δείξει την ποιότητά μας ως τώρα, αλλά τις επόμενες μέρες, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι είδους ομάδα πραγματικά είμαστε. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το Final 4 και την πρόβλεψη του: «Η σεζόν είναι φανταστική ως τώρα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και όλες οι ομάδες παίζουν για τη νίκη, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Θα υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος, αλλά βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, η Φενέρμπαχτσε και η Μονακό».

Για τη σεζόν που κάνει με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ό,τι χρειαζόμουν, να βρω μια ομάδα στην οποία ο προπονητής και οι φίλαθλοι πιστεύουν σε μένα. Ήξερα και πριν τι μπορούσα να κάνω, απλώς ήθελα το κατάλληλο περιβάλλον για να το δείξω. Στην Αθήνα βρήκα αυτό που είχα ανάγκη, ο Παναθηναϊκός μού έδωσε την ευκαιρία και όπως βλέπετε τα πράγματα μέχρι τώρα πάνε καλά και για τις δύο πλευρές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …