Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Έντι Ταβάρες

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες.

Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα από τα λίγα που έχουν γραφτεί τόσο πολύ φέτος στα μεταγραφικά σενάρια, με πολλά από αυτά να τον… μετακομίζουν στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και κάποια άλλα στο ΝΒΑ.

Ο σέντερ της Ρεάλ όμως θέλησε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, να δώσει τις δικές του απαντήσεις και το μήνυμα ήταν σαφές. Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Ρεάλ, χωρίς όμως αυτό να είναι αδιαπραγμάτευτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έντι Ταβάρες:

«Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε.

Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς – παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα playoffs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…