Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στο NBA το μέλλον του Έντι Ταβάρες

Στο NBA το μέλλον του Έντι Ταβάρες

Έντι Ταβάρες

Το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται και οι φήμες οργιάζουν.

Κατά τη διάρκειας της σεζόν δύο ονόματα παικτών βρίσκονται σχεδόν καθημερινά στην επικαιρότητα όχι απαραίτητα για τις επιδόσεις τους αλλά για τη φημολογία σε ότι αφορά το μέλλον τους. Ο λόγος για τον Έντι Ταβάρες και τον Μάριο Χεζόνια, παίκτες και οι δύο της Ρεάλ τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι ο Ταβάρες, με το basketnews.com να τον θέλει να είναι κοντά στο ΝΒΑ με συμβόλαιο ύψους 12 εκατομμυρίων μεικτά, ποσό το οποίο ο ίδιος θεωρεί πως αξίζει και μπορεί να βρει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Θυμίζουμε πως ο Ταβάρες, το 2014, σε ηλικία 22 ετών επελέγη στον δεύτερο γύρο του Draft (Νο 43) από τους Ατλάντα Χοκς, και το 2015 αγωνίστηκε για μία σεζόν στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει χρόνο και ρόλο, καθώς έπαιξε μόνο 11 ματς και έμεινε στις ΗΠΑ μέχρι το 2017, όπου αγωνίστηκε περισσότερο στη G-League. Από τότε έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, ο Ταβάρες έχει υπάρξει πρωταθλητής Ευρώπης και πολλές φορές πρωταθλητής στην ACB, έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο σέντερ της Γηραιάς Ηπείρου και αποτελεί διακαή πόθο πολλών ομάδων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…