Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL»

Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε χαρακτήρα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL»

papatheodorou jpg

Στη σημασία της νίκη στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Προμηθέας υπέταξε τη Μούρθια με 79-78 στην Πάτρα για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Στη σημασία της νίκης και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του κόντρα στην ισπανική ομάδα, αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Φυσικά είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL. Με υπέροχη χημεία, υπέροχο ρόστερ κι έναν από τους καλύτερους προπονητές σε αυτό το επίπεδο. Μείναμε 2-3 φορές πίσω στο παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Βάλαμε κάποια πολύ κομβικά σουτ, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τελικά πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε, τους χρειαζόμαστε και την επόμενη βδομάδα, στο πιθανότατα πιο σημαντικό μέχρι τώρα ματς της χρονιάς».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είχαν δύσκολη δουλειά να κάνουν γιατί ήταν ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Για μας σημαντικό είναι να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…