Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Η τελευταία προσπάθεια για την εξάδα

ΠΑΟΚ: Η τελευταία προσπάθεια για την εξάδα

ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η «προσπάθεια» στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Ανασύνταξη δυνάμεων και προετοιμασία για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, στα οποία ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελευταία προσπάθεια για να είναι στο Top 6, ενόψει του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Σε αυτήν ακριβώς την προσπάθεια της ομάδας να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της 6ης θέσης, έχει επικεντρώσει την προετοιμασία της ομάδας ο κόουτς Στάθης Νεραντζάκης και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή (10/3, στις 16:30) στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ, μπήκε ξανά στο γήπεδο και συμμετείχε σε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Εκτός προπονήσεων είναι ο Elvar Fridriksson. Ο Ισλανδός γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο στο αριστερό του πόδι και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ την Τετάρτη (6/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας συνεχίζεται με μία προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …