Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Στόχος η 2η θέση

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Στόχος η 2η θέση

Κέντρικ Ναν

Ο Παναθηναϊκός στρέφει το «βλέμμα» του στη 2η θέση.

Για την όγδοη διαδοχική εντός έδρας νίκη θα αγωνιστεί απόψε (22/3, 21:15) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με φόντο την τετράδα και υπό προϋποθέσεις τη 2η θέση της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο σε αυτήν την τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πέρασαν νικηφόρα από το Βελιγράδι επικρατώντας με 89-76 του Ερυθρού Αστέρα. Την ίδια ώρα, οι Καταλανοί γνώρισαν την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να τους πλησιάσει σε απόσταση μίας νίκης το “τριφύλλι”, που βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να “κλειδώσει” το πλεονέκτημα έδρας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου είχε επικρατήσει με 8 πόντους διαφορά (80-72), κάτι που σίγουρα οι “πράσινοι” θα έχουν στο μυαλό τους κατά τη διάρκεια του ματς αν και εφόσον βρίσκονται μπροστά στο σκορ και θέλουν να καλύψουν τη διαφορά, ώστε να “καβαλήσουν” στην ισοβαθμία τους “μπλαουγκράνα”.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Λούκα Βιλντόζα θα είναι στην “πράσινη” 12αδα, αφού ο Αργεντινός έκανε την Πέμπτη (21/3) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα έπειτα από απουσία ενός μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βίρτους Μπολόνια
20:00 Μονακό – Βαλένθια
21:15 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
21:30 Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

BCL: Προπονητής της χρονιάς ο Βασίλης Σπανούλης

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς  στο πρωτάθλημα του BCL, αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.…