Κεντρική Basket League Άρης Ο Τζόναθαν Σταρκ επιστρέφει στη 12αδα του Άρη

Ο Τζόναθαν Σταρκ επιστρέφει στη 12αδα του Άρη

Τζόναθαν Σταρκ

Ο Τζόναθαν Σταρκ στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Τζόναθαν Σταρκ μετά από απουσία λόγω τραυματισμού είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει και να ενσωματωθεί στη 12αδα του Άρη. Ο Αμερικανός θα είναι και στο ματς με το Λαύριο (23/03, 17:15), πράγμα που σημαίνει πως ο Γιάννης Καστρίτης θα πρέπει να «κόψει» έναν ξένο, με πιθανότερο τον Σίλβιο ΝτεΣόουζα.

Ο τεχνικός του Άρη έχει να επιλέξει ανάμεσα στον ΝτεΣόουζα και τον Έρικ Ριντ, ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό του Γκάλινατ χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να… δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο ΝτεΣόουζα πάντως δείχνει να μην είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ίσως γι αυτό ο Γιάννης Καστρίτης τον αφήσει εκτός.

Σε ότι αφορά το ματς με το Λαύριο, ο Άρης για πρώτη φορά φέτος δεν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της ΚΑΕ Άρης για εξάλειψη της ποινής αποκλεισμού της έδρας αλλά και μείωσης του προστίμου των 5.000 ευρώ που της επιβλήθηκε από τον εντός έδρας αγώνα με το Μαρούσι.

Παρόντες όμως θα είναι ο Σβι Σερφ και ο Μάριο Μπόνι οι οποίοι θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη καλεσμένοι του Άρη για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …