Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: «Να συνεχίσουμε με ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση»

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: «Να συνεχίσουμε με ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση»

Γκος, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος μίλησε για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο Πέμπτη (28/03, 21:30) την Παρτιζάν στο Βελιγράδι σε ένα ματς που θα καθορίσει πολλά για τη συνέχεια. Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος σε δηλώσεις που έκανε στη Σερβική ιστοσελίδα «meridiansports.rs» αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού, στους πολλούς τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στην τελική ευθεία της Ευρωλίγκα.
Μίλησε επίσης και για τον περυσινό τελικό της διοργάνωσης όπου ήταν αντίπαλος του Ολυμπιακού ως παίκτης της Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος:
«Γενικά έχουμε μία καλή σεζόν μέχρι στιγμής, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, καταφέραμε να παραμείνουμε εντός πορείας στο πρωτάθλημα και την EuroLeague, ενώ κερδίσαμε και τα δύο τρόπαια για τα οποία έχουμε παλέψει (σ.σ Super Cup και Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ), κάτι που είναι σπουδαίο.

Πλέον, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν επιστρέψει, το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικό μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα, το οποίο είναι αυτό που μας δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε».

Για τον τελικό της Euroleague της σεζόν ’22-’23: «Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα περίεργα. Και οι δύο ομάδες πάλευαν για τον τίτλο, κάτι που ήταν ξεχωριστό και ήμουν χαρούμενος.
Ίσως ήταν λίγο περίεργο που επέστρεψα στον Ολυμπιακό φέτος, κάποιοι συμπαίκτες μου μού έχουν θυμίσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω προχωρήσει πλέον και κοιτάζω στα φετινά playoffs».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

National League 1: Ξεκινούν οι τελικοί σε 2ο και 3ο όμιλο

Αυλαία στους τελικούς σε 2ο και 3ο όμιλο της National League 1. Η αυλαία της Δ’ φάση…