Κεντρική NBA Μίτσιτς: «Θα μου άρεσε να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Μίτσιτς: «Θα μου άρεσε να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Βασίλιε Μίσιτς

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε για το μέλλον του στο NBA, την Εφές και την Μπαρτσελόνα.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποφάσισε να… αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε στο NBA και μπορεί τα πράγματα στην Οκλαχόμα να μην πήγαν έτσι όπως θα ήθελε, έχει μία δεύτερη ευκαιρία όμως στους Χόρνετς και θέλει να την εκμεταλλευτεί. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo, μίλησε για το μέλλον του στο NBA, για την αγαπημένη του Εφές αλλά και το ενδεχόμενο αν επιστρέψει στην Ευρώπη να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα με την οποία βρέθηκε κοντά στο παρελθόν αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλιε Μίτσιτς:
«Τι θα κάνω όταν τελειώσει το συμβόλαιο; Δεν ξέρω, είναι κάτι μακρινό. Έχω συμβόλαιο και του χρόνου, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία για να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Ελπίζω να περάσω το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού δουλεύοντας στο παιχνίδι μου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψεις, αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα για να είσαι καλύτερος στο ΝΒΑ».

Σε ερώτηση πάντως για το αν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην Μπαρτσελόνα, αν γυρίσει στην Ευρώπη, είπε: «Αν θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα; Φυσικά! Θα ήθελα πολύ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή βρέθηκα πολύ κοντά όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά μου ανήκει στην Εφές όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα κάνω το καλύτερο για μένα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …