Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Μέξας: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί»

Μέξας: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί»

Κώστας Μέξας

Ο Κώστας Μέξας ζήτησε από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι.

Το Λαύριο δοκιμάζεται στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League στο Nick Galis Hall απέναντι στον Άρη και ο Κώστας Μέξας ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί, καθώς το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:
«Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για την ομάδα μας με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Μετά τη νίκη που κάναμε επί του Απόλλωνα Πατρών που ήταν καθοριστικής σημασίας στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτός είναι ο στόχος μας και στον αυριανό αγώνα.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Άρης είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, που παίζει πολύ δυνατά και εκμεταλλεύεται την έδρα της. Μπορεί να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο αύριο, αλλά θεωρώ ότι αυτό δεν θα αλλοιώσει την εικόνα του αντιπάλου μας.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να καλύψουμε με αυταπάρνηση τις απουσίες και που πάλι έχουμε. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στη βδομάδα και ευελπιστούμε αυτό να βγει και στο παρκέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …