Κεντρική Γ' Εθνική Κακαργιάς: «Οδηγός μας για τη συνέχεια η εμφάνιση με τον ΚΑΟΚ»

Κακαργιάς: «Οδηγός μας για τη συνέχεια η εμφάνιση με τον ΚΑΟΚ»

vaggelis kakargias pera jpg

Ο Κακαργιάς μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Πέρα επί του ΚΑΟΚ και την πρωτοβουλία της ομάδας να δώσει τις δεύτερες εμφανίσεις της στους αντιπάλους της για να γίνει ο αγώνας

To Πέρα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη απέναντι στον ΚΑΟ Κορίνθου (88-62) πραγματοποιώντας παράλληλα πολύ καλή εμφάνιση. Ο παίκτης της ομάδας, Βαγγέλης Κακαργιάς, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την ομάδα του, ενώ στάθηκε και στην απόφαση του Πέρα να δώσει τις δεύτερες εμφανίσεις του στον ΚΑΟΚ για να μην μηδενιστεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο EOK WebRadio:

Για τη νίκη επί του ΚΑΟΚ: «Ήταν σημαντική νίκη, είχαμε πίεση. Στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε ταχύτητα και σε άμυνα και σε επίθεση και ήμασταν αρκετά καλοί. Είναι μια νίκη που, εκτός απροόπτου, θα μας οδηγήσει στα play-out και εκεί έχουμε άλλη μια ευκαιρία να παλέψουμε για την παραμονή».

Για την αγωνιστική τους εικόνα στο παιχνίδι: «Είναι ο οδηγός μας για τη συνέχεια, αυτό που θέλουμε να παίξουμε, ένα γρήγορο μπάσκετ, όπως και πέρυσι, να ανεβάσουμε την ταχύτητα στην άμυνά μας και να οδηγούμε τον αντίπαλο σε λάθη. Εκεί είμαστε καλοί κι έτσι ανέβηκε και η διαφορά στο 2ο ημίχρονο. Θέλουμε να “χτίσουμε” σε αυτήν τη νίκη και τον τρόπο παιχνιδιού από ‘δω και πέρα».

Για την πρωτοβουλία τους να δώσουν τις δεύτερες εμφανίσεις του στον ΚΑΟΚ, που δεν είχε φανέλες, για να διεξαχθεί κανονικά το ματς: «Ήταν μια πρωτοβουλία του προπονητή μας, του κόουτς Χολέβα. Δε θέλαμε να κερδίσουμε το ματς στα χαρτιά, ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες και είπαμε να βρούμε μια λύση. Απ’ το να περιμέναμε, να καθυστερήσει το ματς και να το πάρουμε στα χαρτιά, είπαμε να γίνει αυτό. Το σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή ως λύση για να γίνει το ματς και να μην καθυστερήσουμε παραπάνω. Και με συνεννόηση με τους διαιτητές του αγώνα εννοείται».

Για το πού οφείλεται η όχι και τόσο καλή πορεία τους στον 2ο γύρο: «Νομίζω είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας, γιατί υπάρχον και αγώνες που χάσαμε στις λεπτομέρειες ή “αυτοκτονήσαμε”. Είναι και ότι όλη τη χρονιά έχουμε τραυματίες, όπου αυτό μάς έχει πάει λίγο πίσω, δεν έχουμε προπονηθεί σωστά όλη η ομάδα μαζί. Το ένα φέρνει το άλλο. Κάποια στιγμή πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και ήταν μια καλή ευκαιρία το παιχνίδι με τον ΚΑΟΚ για να γίνει αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…