Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιβάνοβιτς: «Θα πρέπει να αλλάξει όνομα η Euroleague…»

Ιβάνοβιτς: «Θα πρέπει να αλλάξει όνομα η Euroleague…»

Ντούσκο Ιβάνοβιτς

Για το ενδεχόμενο εισόδου ομάδας από το Ντουμπάι στην Euroleague, μίλησε ο Ιβάνοβιτς.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχοντας τεράστια εμπειρία από την Euroleague παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «El Correo» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο εισόδου στην Euroleague ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

νέφερε πως υπό προϋποθέσεις ίσως αυτή την ήταν καλή εξέλιξη, επεσήμανε όμως πως δεν θα μπορούμε πλέον να την αποκαλούμε Euroleague, καθώς δεν θα είναι μόνο ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς:
«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε αυτό, όλα δείχνουν ότι τελικά θα υπάρξει ομάδα (σ.σ στο Ντουμπάι», ανέφερε πρώην τεχνικός της Μπασκόνια, για να προσθέσει με νόημα: «Αν αυτό φέρει ποιότητα στη λίγκα, τότε είναι καλό. Δεν θα μπορούμε όμως πλέον να την αποκαλούμε EuroLeague. Θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο όνομα για τη λίγκα».

Να θυμίσουμε πως την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να αποφασίσουν στην ABA League αν θα εντάξουν έναν αραβικό σύλλογο στο πρωτάθλημα, ενέργεια η οποία κρίνεται απαραίτητο προκειμένου μία ομάδα από το Ντουμπάι να ενταχθεί στην EuroLeague, αφού πρέπει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή λίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…