Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκούντουριτς: «Είμαι σίγουρος ότι ο Γιασικεβίτσιους θα γίνει τόσο επιτυχημένος όσο ο Ομπράντοβιτς»

Γκούντουριτς: «Είμαι σίγουρος ότι ο Γιασικεβίτσιους θα γίνει τόσο επιτυχημένος όσο ο Ομπράντοβιτς»

IMG 3878 jpeg

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβαλε δίπλα σε αυτό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Ο Σέρβος διεθνής και παίκτης της Φενερμπαχτσέ, Μάρκο Γκούντουρις σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την συνύπαρξη του με τον Λιθουανό τεχνικό της Τουρκικής ομάδας και την πορεία της μέχρι στιγμής στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

Οι δηλώσεις του Μάρκο Γκούντουριτς:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που κατάφερε ο Γιασικεβίτσιους είναι η πειθαρχία. Όλοι γνώριζαν τον ρόλο τους. Μας πήρε λίγο χρόνο για να μάθουμε τι πραγματικά θέλει, αλλά τώρα, φαίνεται ότι είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Έχει γίνει το κλικ. Επομένως, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και τους κανόνες του. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Γιασικεβίτσιους θα γίνει τόσο επιτυχημένος, όσο ο Ομπράντοβιτς. Στη Φενέρμπαχτσε, γενικά, στην καριέρα του. Μπορεί να γίνει ένας, βασικά είναι ήδη ένας από τους καλύτερους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα το δείξουν αυτό στο τέλος της καριέρας του. Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…