Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν έκοψε την πίτα του (pics)

Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν έκοψε την πίτα του (pics)

Αγγελόπουλος ΠΑΡΟΝ

Με βραβεύσεις και εκλεκτούς καλεσμένους η κοπή πίτας του Π.Α.Ρ.Ο.Ν.

Παρουσία σπουδαίων ανθρώπων του αθλητισμού, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, το Π.Α.Ρ.Ο.Ν έκοψε την πίτα του στον Πολυχώρο του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής του «Π.Α.Ρ.Ο.Ν» Αλέξης Αναγνωστόπουλος και ο δημοσιογράφος Αναστάσιος Καραμουσαδάκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του οι Σοφία Σακοράφα και Βαλέριος Λεωνίδης και από τον πολιτικό χώρο οι κ. Χατζηδάκης, κ. Χρηστίδης, κ. Φωστηρόπουλος.

Τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι: Στέλιος Προσαλίκας, Νίκος Νταμπίζας, ο Νίκος Παππάς, η Εθελοντική ομάδα Πυροσβεστών Ελληνικού και Αργυρούπολης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το «Π.Α.Ρ.Ο.Ν»:
«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Π.Α.Ρ.Ο.Ν. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Πολυχώρο του Δημαρχείου του Παλαιού Φαλήρου.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. κος Αλέξης Αναγνωστόπουλος και ο έγκριτος δημοσιογράφος κος Αναστάσιος Καραμουσαδάκης.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Π.Α.Ρ.Ο.Ν. βράβευσε τον κο Προσαλίκα Στέλιο, ο οποίος υπήρξε διεθνής αθλητής, προπονητής επί σειρά ετών σε μεγάλες ομάδες και στην εθνική Ελλάδας αλλά και Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., τον κο Νίκο Νταμπίζα, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και μέλος της χρυσής Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας και τον κο Νίκο Παππά, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή. Βραβεύτηκε επίσης και η Εθελοντική Ομάδα Πυροσβεστών Ελληνικού και Αργυρούπολης. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Βασίλης Κρητικός, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού και Αργυρούπολης.

Ο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. τίμησε και τον αείμνηστο Στέλιο Μαυρακάκη ο οποίος είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών σταθμών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Τέλος τίμησε τον αείμνηστο Σταύρο Ιορδανίδη, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένος καλαθοσφαιριστής στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου επί σειρά ετών.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. κος Δημήτρης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του συλλόγου με την εγγραφή χιλιάδων νέων μελών στην χρονιά που μας πέρασε αλλά και την σύναψη νέων συμφωνιών με μικρούς και μεγάλους συνεργάτες-χορηγούς ο αριθμός των οποίων αγγίζει τους διακόσιους έως σήμερα. Επιπλέον ανακοίνωσε επικείμενες συνεργασίες με Ομίλους κολοσσούς στην ελληνική αγορά. Όμως η πιο σημαντική ανακοίνωση ήταν το γεγονός ότι μέσα στο 2024 θα προχωρήσει στην κατασκευή δύο κλειστών γυμναστηρίων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, στο 7ο Γυμνάσιο και στο 5ο Δημοτικό καθώς και άλλων δύο στη Νέα Σμύρνη, στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα. Στόχος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. αποτελεί μέσα στην επόμενη δεκαετία η κατασκευή 100 γυμναστηρίων σε όλη την Ελλάδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τα μέλη, τα σωματεία και οι χορηγοί του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. καθώς και πολλά σημαίνοντα πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής ζωής. Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία της κας Σοφίας Σακοράφας, πρώην Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίουμ, πρώην ευρωβουλευτής, νυν Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) και πρώην κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον Ακοντισμό, του κου Βαλέριου Λεωνίδη, Ασημένιος Ολυμπιονίκης και επίτιμο μέλος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν., του Βουλευτή κου Διονύση Χατζηδάκη, του Βουλευτή Παύλου Χρηστίδη, του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κου Γιάννη Φωστηρόπουλου αλλά και του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Στέλιο Μαμαλάκη. Παραβρέθηκαν επίσης πολλοί Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους Δήμους του Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αργυρούπολης.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους.
Λίγα λόγια για τον Π.Α.Ρ.Ο.Ν.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είναι ένας οργανισμός που στόχο έχει την πολυεπίπεδη στήριξη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και σωματείων της χώρας.

Όραμά του είναι η στήριξη μέσω της αυτοχρηματοδότησης ώστε τα σωματεία να μπορούν να αναπτύσσονται, να αποκτούν αυτονομία και να οδηγούν τις ομάδες και τους αθλητές τους σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.
Για να υλοποιήσει το όραμά του ο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δημιούργησε την PARON CARD.

Τι είναι η PARON CARD
Η PARON CARD είναι μια εκπτωτική κάρτα που προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ενώ ταυτόχρονα ένα επιπλέον ποσοστό των εκπτώσεων χορηγείται στους συλλόγους».

paron sakorafa jpg webp paron prosalikas jpg webp paron pita jpg webp paron pappas jpg webp paron ntabizas jpg webp paron ioannidis jpg webp paron anagnostopoulos jpg webp

  • Π.Α.Ρ.Ο.Ν Σχορτσιανίτης

    Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν.: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

    Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. τιμά προσωπικότητες που προσέφεραν στον αθλητισμό και την κοινωνία. Ο Σοφοκλ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…