Κεντρική NBA Τα έβαλε με τον Ντοκ Ρίβερς ο Ρέντικ

Τα έβαλε με τον Ντοκ Ρίβερς ο Ρέντικ

Τζέι Τζέι Ρέντικ

Ο Ρέντινγκ κατηγόρησε τον Ρίβερς πως… «έχει πάντα μια δικαιολογία»

Άστραψε και βρόντηξε κατά του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς Ντοκ Ρίβερς, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ. Ο πρώην μπασκετομπολίστας και νυν αθλητικός αναλυτής του ESPN, μίλησε με σκληρά λόγια για τον προπονητή των «ελαφιών». Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο 62χρονος κόουτς δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη.

«Βλέπω αυτή την τάση για χρόνια. Η τάση είναι να έχει πάντα δικαιολογίες. Το να αναλαμβάνεις μία ομάδα στο μέσο της σεζόν είναι δύσκολο, το καταλάβαμε. Όπως και το να γίνεσαι trade στη μέση της σεζόν είναι δύσκολο για έναν παίκτη, το καταλάβαμε. Αλλά υπάρχει πάντα μια δικαιολογία. Χάνουν στο Μέμφις «φταίνε οι παίκτες». Το Μέμφις έπαιζε με παιδιά από τη G-League και με two way contracts».

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στους Λος Άντζελες Κλίπερς για τέσσερα χρόνια, από το 2013 – 2017.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μέσω social media στήριξε τον προπονητή του. Μάλιστα ανέφερε πως ο Ρίβερς έσωσε την καριέρα του Ρέντινγκ ξεκινώντας τον βασικό όταν κανείς άλλον δεν τον ήθελε. «Αυτός ο άνθρωπος ο Ντοκ, έσωσε την καριέρα σου. Σε ξεκίνησε βασικό όταν κανείς άλλος δεν ήθελε. Κακ αποσύρεσαι και πας στην τηλεόραση και λες αυτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

BCL: Προπονητής της χρονιάς ο Βασίλης Σπανούλης

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς  στο πρωτάθλημα του BCL, αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.…