Κεντρική NBA Τα αποτελέσματα του NBA

Τα αποτελέσματα του NBA

Μέμφις - Μπακς NBA

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA.

Από το κακό στο χειρότερο οι Μπακς – Γλίτωσαν το κάζο οι Ουόριορς. Άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση για τους Μιλγουόκι Μπακς, γνώρισαν την ήττα από τους αναπληρωματικούς των Μέμφις Γκρίζλις. Στην τελευταία μέρα αγώνων πριν το All-Star break, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκε με 113 – 110 από τους Γρκίζλις.

Καλύτερος παίκτης για τα «Ελάφια» ο Greek Freak με 35 πόντους (15/17 δίποντα) και 12 ασίστ. Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα ο Λίλαρντ μπερδεύτηκε και έπεσε πάνω στον Λόπεζ, με αποτέλεσμα να ρίξει ένα σκοτωμένο σουτ περίπου από το κέντρο και να τελειώσει τις ελπίδες των Μπακς για νίκη.

Με τον Κλέι Τόμσον να βάζει 35 πόντους, στο πρώτο του παιχνίδι που έρχεται από τον πάγκο μετά τη rookie χρονιά, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πέρασαν δύσκολα από την έδρα των Γιούτα Τζαζ με 140 – 137. Σε ένα βράδυ που έβρεχε τρίποντα και για τις δύο ομάδες με 42 εύστοχες προσπάθειες, οι «Πολεμιστές» παραλίγο να πετάξουν διαφορά 18 πόντων στην τελευταία περίοδο. Για τους Τζαζ 35 πόντους είχε ο Κόλιν Σέξτον και 33 ο φετινός rookie Κεγιόντε Τζωρτζ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, οι Τίμπεργουλβς πέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Μπλέιζερς. Στους 34 πόντους σταμάτησε ο Έντουαρντς και οι «λύκοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας μέχρι το All-Star Game.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Γκρίζλις – Μπακς 113-110
Τζαζ – Ουόριορς
Μπλέιζερς – Τίμπεργουλβς 91-128

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …