Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σπανούλης: «Όταν οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν»

Σπανούλης: «Όταν οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν»

IMG 0975 jpeg

Στη διαφορά δυναμικότητας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Στα ημιτελικά του ΟΠΑΠ Final Eight προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, με τη νίκη του (87-68) επί του Περιστερίου. Ο Βασίλης Σπανούλης, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, τονίζοντας πως βρίσκονται σε άλλο επίπεδο.

Αναλυτιά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Σε μερικά πράγματα δεν κάναμε αυτά που είπαμε. Είναι διαφορετικό το επίπεδο, υπάρχει μεγάλη διαφορά, εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες όλη τη χρονιά. Και σήμερα προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε κι εμείς να παίξουμε σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι για δεύτερη σερί σεζόν παρουσιάζουμε εκπληκτική σταθερότητα, χωρίς να κάνουμε κοιλιά. Χάνουμε ένα ματς, κερδίζουμε τέσσερα-πέντε. Καμιά φορά πρέπει να ξέρεις τι ζητάς, η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της, έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αν θέλουμε να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα, όταν θέλουν οι μεγάλες ομάδες να κάνουν τα παιχνίδια εύκολα, τα κάνουν. Μπορείς να κερδίσεις τις μεγάλες ομάδες όταν είναι κουρασμένες, όταν είναι το μυαλό τους αλλού από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Πέρυσι βγήκαμε τρίτοι, φέτος είμαστε τρίτο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …