Κεντρική Γ' Εθνική Πεύκη: Επέστρεψε ο Γιάννης Παύλος (pic)

Πεύκη: Επέστρεψε ο Γιάννης Παύλος (pic)

giannis pavlos pefki jpg

Τα ηνία της Πεύκης ξανά στον Γιάννη Παύλο

Μία περίεργη σεζόν βιώνει η Πεύκη, καθώς τα διοικητικά της θέματα δημιούργησαν πρόβλημα στην ανδρική ομάδα του συλλόγου. Η ομάδα πλέον έχει νέα διοίκηση, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές και ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Παύλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιάννης Παύλος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Πεύκης, αλλά αιφνίδια μέσα στη σεζόν αποχώρησε ύστερα από αλλαγή διοίκησης της ομάδας. Τη θέση του πήρε ο Λάμπρος Μπάρτζος, ο οποίος όμως έμεινε για λίγα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, καθώς υπήρξε εκ νέου αλλαγή διοίκησης. Έτσι, η νέα διοίκηση αποφάσισε την επιστροφή του κόουτς Παύλου, ο οποίος θα μείνει εκτός απροόπτου μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Όπως είναι γνωστό ανέλαβε νέα διοίκηση στον ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ .

Το τμήμα της καλαθοσφαίρισης αναλαμβάνει ο κ.Μακρυνιώτης Θεόδωρος ο οποίος έχει διατελέσει επι σειρά ετών πρόεδρος ,άριστος γνωστής κ μαζί με τους συνεργάτες του θα ξαναφέρουν την ομαλή λειτουργία και την κανονικότητα στην ομάδα μας.

Μαζί του θα είναι ο κ.Χριστόδουλος Κακαδιαρης αρωγός της προσπάθειας και Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο κ.Γιαννης Ζηντζόβας

Τέλος , με ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης επιστρέφουν οι προπονητές της ανδρικής μας ομάδας

Οποτε ξανά καλωσορίζουμε τον coach Γιάννη Παύλο κ τους συνεργάτες του Λάμπρο Τσολάκο κ Κων/νο Χασαπόπουλο κ τους ευχόμαστε καλή μας επιτυχία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…