Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπαγιάννης: «Όσο είμαι υγιής, πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας»

Παπαγιάννης: «Όσο είμαι υγιής, πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση της Εθνικής ομάδας»

IMG 1286 jpeg

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο σέντερ της Φενερμπαχτσέ θα είναι ο βασικός «πύργος» της Εθνικής απέναντι στην Τσεχία, την Παρασκευή (23/2, 21:00), στον πρώτο αγώνα της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025

«Δεν υπήρχε κάποια σκέψη… όσο είμαι υγιής, πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παπαγιάννη. «Είμαι υπερήφανος που άλλη μια φορά βρίσκομαι εδώ. Με την έλευση του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να φτιάξει και πρέπει να το δείξουμε αυτό», πρόσθεσε ο Παπαγιάννης.

Για τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Βασίλη Σπανούλη, ο Παπαγιάννης τόνισε: «Δεν είναι πολλά τα χρόνια που σταμάτησε την καριέρα του ως αθλητής. Φαίνεται και από το πώς διαχειρίζεται το Περιστέρι. Θέλει να δώσει το καλύτερο που μπορεί. Ξέρει παραπάνω πώς είναι οι παίκτες και τα αποδυτήρια σε μια ομάδα. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό».

Για το νέο «αίμα»  στην εθνική, ο σέντερ της “επίσημης αγαπημένης” είπε: «Οι παλιοί με… το καλό θα αφήσουν τη φανέλα της εθνικής ομάδας, όποτε θα έρθει αυτή η στιγμή και με το νέο “αίμα” θα “χτιστεί” μια νέα εθνική. Ξεκινά μια πολύ καλή προσπάθεια από σήμερα».

Στο τέλος, ο Γιώργος Παπαγιάννης, σχολίασε για τον αγώνα με την Τσεχία: «Είναι αλήθεια πως δεν μας πάει καλά η Τσεχία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την προσπάθεια στα “παράθυρα”. Όλοι στην εθνική θα δώσουν το 100%, πόσο μάλλον εντός έδρας. Η Τσεχία κάθε φορά παρουσιάζει ένα καλό σύνολο με στόχο, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο».//

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …