Κεντρική Elite League Πανιώνιος: Απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων στα Μέγαρα

Πανιώνιος: Απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων στα Μέγαρα

Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας Elite League

Ο Πανιώνιος δεν θα έχει την στήριξη του κόσμου του στο παιχνίδι με τη Μεγαρίδα

Χωρίς την στήριξη του κόσμου της θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγαρίδα ο Πανιώνιος. Οι εμπλεκόμενοι φορείς αποφάσισαν την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων στα Μέγαρα για λόγους ασφαλείας κι έτσι οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα έχουν φιλάθλους στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος είναι πάντως κάθετα αντίθετη σ΄αυτήν την απόφαση και με ανακοίνωση της την χαρακτήρισε «άστοχη και πρακτικά ανούσια».

Αναλυτικά:

«Κατόπιν σύσκεψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων , αποφασίστηκε από την Αρμόδια Αρχή να απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων αλλά και η διανομή από τη ΚΑΕ Πανιώνιος εισιτηρίων προς τους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας μας, για τον αγώνα του Σαββάτου (23/2-16:30) με την Ν.Ε. Μεγαρίδος στην ΝΕΜ BC Arena.

Διαφωνούμε κάθετα με τη σχετική απόφαση. Είναι επιεικώς άστοχη, πρακτικά ανούσια, λόγω μεγεθών ( χωρητικότητα του συγκεκριμένου Κλειστού Γυμναστηρίου ) και σαφώς μεροληπτεί εις βάρος των φιλάθλων της ομάδας μας, στερώντας τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Τα παραπάνω τα εκφράσαμε κατηγορηματικά και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αλλά είναι δεδομένο ότι δε μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να την αποδεχθούμε

Με την ευχή να πρυτανεύσει επιτέλους η ισονομία και η συναίνεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…