Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Οι κλήσεις της Εθνικής για τα ματς με Τσεχία & Ολλανδία

Οι κλήσεις της Εθνικής για τα ματς με Τσεχία & Ολλανδία

Βασίλης Σπανούλης Εθνική

Ποιους κάλεσε ο Βασίλης Σπανούλης για τους αγώνες της Εθνικής με Τσεχία & Ολλανδία

Χωρίς Σλούκα, Καλάθη, Παπαπέτρου αλλά με δύο νατουραλιζέ οι κλήσεις της Εθνικής για τα παράθυρα του Φεβρουαρίου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης τη Δευτέρα 19/02 θα έχει το πρώτο ραντεβού με τους παίκτες του για τους προσεχείς αγώνες με Τσεχία (23/02) και Ολλανδία (26/02) για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ο Βασίλης Σπανούλης στο ντεμπούτο του ως προπονητής της Εθνικής ομάδας επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, τον Κώστα Σλούκα ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα αλλά και τον Νικ Καλάθη. Αντίθετα στο πρώτο κάλεσμα συμπεριέλαβε δύο νατουραλιζέ, τον Τόμας Ουόκαπ και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Η προετοιμασία θα αρχίσει από τη Δευτέρα 19/02, ενώ το πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί για την Παρασκευή 23/02 στο ΣΕΦ κόντρα στη Τσεχία και το δεύτερο για τις 26/02 στη Χάγη, με αντίπαλο την Ολλανδία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…