Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Οι δηλώσεις των αρχηγών των 8 ομάδων

Οι δηλώσεις των αρχηγών των 8 ομάδων

Final 8 παίκτες

Έτοιμοι για τη διεκδίκηση του Κυπέλλου είναι οι οκτώ αρχηγοί των ομάδων.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου του Final 8 του κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των αρχηγών:

Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ): «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αλλά εμείς θα μείνουμε στο δικό μας κομμάτι, θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας πλάνο. Όποιος κερδίσει περνάει, θα κριθεί σε σαράντα λεπτά και θα κάνουμε το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε τη νίκη».

Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο δεύτερο Final 8 του Κυπέλλου. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Άρης στη Θεσσαλονίκη ήταν παλιά γιορτή για όλη την πόλη, αλλά και φέτος και όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ, είναι ένα παιχνίδι που το παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του αγώνα πρωταθλήματος και να μην τα επαναλάβουμε στο επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας της ιστορίας των δυο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να έχουμε υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Βασίλης Τολιόπουλος (Άρης ): «Αυτό που θα προσπαθήσω να πω στους συμπαίκτες μου είναι πως είμαστε σε μια πολύ ωραία διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, να το απολαύσουν, να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι σωστά και τι λάθη κάναμε χθες, να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Να το απολαύσουν όλοι, να γίνει μια γιορτή για το μπάσκετ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Λεωνίδας Κασελάκης (Περιστέρι): «Για εμάς είναι σίγουρα χαρά και δικαίωση που βρισκόμαστε στο δεύτερο Final 8 και αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, παίζουμε με μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, έχει στόχους πολύ υψηλούς, την κατάκτηση όλων των τίτλων, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και σε αυτά που θα δουλέψουμε να τα βγάλουμε στο παρκέ. Είναι ο μόνος τρόπος να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προφανώς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και ο καλύτερος ας κερδίσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τις πρωτοβουλίες που παίρνει για την αναβάθμιση του τελικού και στο Κύπελλο Γυναικών. Είναι σημαντικό όλο το μπάσκετ να παίρνει από αυτήν την λάμψη του Final 8. Δεν είναι μόνο το επαγγελματικό και το υψηλότερο επίπεδο που πρέπει να μας απασχολεί, αλλά όλο το μπάσκετ, σε όλες τις δομές του πρέπει να είναι συγκροτημένο και να εξελίσσεται. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές, να το χαρεί ο κόσμος που είναι πολύ σημαντικό και εμείς από την πλευρά μας να ξέρουμε επιστρέφοντας από το Ηράκλειο ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό».

Άντονι Κάουαν (Προμηθέας Π.): «Πέρυσι δεν τα καταφέραμε και σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη διοργάνωση. Υπάρχει πολύ ταλέντο στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Δημήτρης Βεργίνης (Πανιώνιος): «Για τον Πανιώνιο είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 8. Σίγουρα ο σημαντικός στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία, γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που εκεί πρέπει να βρίσκεται τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα έχουμε τιμήσει σε πολύ σημαντικό βαθμό τον θεσμό του Κυπέλλου. Πέρυσι, αγγίξαμε την έκπληξη απέναντι στην ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι ένας οδηγός για το φετινό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας που έχει καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, να το απολαύσουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Υγεία σε όλες τις ομάδες. Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για την όμορφη γιορτή που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο καλύτερος ας κερδίσει το φετινό κύπελλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …