Κεντρική NBA Μπρούκλιν Νετς: Παρελθόν ο Ζακ Βον
NBA

Μπρούκλιν Νετς: Παρελθόν ο Ζακ Βον

jacque vaughn jpg

Τέλος από τους Μπρούκλιν Νετς, ο Ζακ Βον.

Οι δρόμοι των Μπρούκλιν Νετς  και του Ζακ Βον «χώρισαν» μετά από μία διετία κοινής πορείας στην τεχνική ηγεσία του οργανισμού, με τον 49χρονο να αποχωρεί μετά (και) τη «βαριά» ήττα της ομάδας της ανατολικής περιφέρειας απ’ τους Μπόστον Σέλτικς με 136-86.

Ο Αμερικανός προπονητής, που εργάστηκε συνολικά 8 χρόνια στους Νετς κι έγινε head coach της ομάδας τον Νοέμβριο του 2022, είχε φέτος ρεκόρ 21-33, με την ομάδα του Μπρούκλιν να βρίσκεται εκτός των θέσεων που οδηγούν στα play-in και στην 11η θέση της βαθμολογίας.

«Ο Ζακ εκπροσώπησε αυτόν τον οργανισμό με υποδειγματικό χαρακτήρα και τάξη τα τελευταία 8 χρόνια. Η θετικότητα και το πάθος που έδινε καθημερινά στην ομάδα μας θα παραμείνει στους παίκτες και το προσωπικό με το οποίο αλληλοεπιδρούσε σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Ευχαριστούμε τον Ζακ για όλα όσα έχει κάνει για τους Νετς και τον δήμο του Μπρούκλιν και ευχόμαστε σε αυτόν, τη Λόρα και την οικογένειά τους, τίποτα τα καλύτερα για το μέλλον» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μετά το «διαζύγιό» τους με τον Βον.

Ο 49χρονος προπονητής μέτρησε συνολικά 64 νίκες και 65 ήττες, σε 129 αναμετρήσεις στον πάγκο των Νετς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…