Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπατίστ: «Θα είμαι στο Βερολίνο αν βρεθεί ο Παναθηναϊκός στο Final 4»

Μπατίστ: «Θα είμαι στο Βερολίνο αν βρεθεί ο Παναθηναϊκός στο Final 4»

Μάικ Μπατίστ

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού αν περάσει στο Final Four  θα είναι ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Μάικ Μπατίστ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στο Final Four του Βερολίνου σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί, ενώ παράλληλα τόνισε πως παρακολουθεί την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, διότι του θυμίζει τις δικές του εποχές με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ:

«Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ, παίζουν μαζί, παίζουν ο ένας για τον άλλον και δυσκολεύουν πολύ τους αντιπάλους τους. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχουν ταυτότητα και αυτό το βλέπεις μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Μου θυμίζει, ξέρετε, τις δικές μου εποχές , τις εποχές της επιτυχίας μας. Και ελπίζω ότι θα τελειώσει με τον σωστό τρόπο για αυτά τα παιδιά και να κατακτήσουν τον τίτλο».

Για το γεγονός ότι το φετινό Final Four θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο που κατέκτησε την EuroLeague με τους πράσινους το 2009 ανέφερε: «Θα είναι σαν déjà vu να πανηγυρίσεις στο Βερολίνο το 2009 και μετά από 14-15 χρόνια αργότερα, η ομάδα σου να είναι ξανά στην ίδια θέση. Αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στην κερκίδα ως φίλαθλος για να παρακολουθήσω αυτά τα παιδιά. Αν η ομάδα βρεθεί στο Final Four, σκοπεύω να είμαι εκεί, να τους στηρίξω, να τους χειροκροτήσω και ελπίζω στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός· Η απονομή του τρόπαιου (vid)

Κυριάρχησαν τα χαμόγελα στην απονομή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 8ο πρωτάθλη…