Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου 93-77 (vid)

Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου 93-77 (vid)

Jocubaitis barcelona alba jpg

“Πάρτι” της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου

Εύκολο έργο είχε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου. Οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχοι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και χωρίς να δυσκολευτούν πήραν το ροζ φύλλο αγώνα (93-77). Οι γηπεδούχοι από τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου πήραν διψήφιο προβάδισμα και το διατήρησαν εύκολα μέχρι το φινάλε του ματς.

Οι δύο ομάδες είχαν πάρει φωτιά στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης και δεν σταμάτησαν να σκοράρουν. Οι άμυνες πήγαν περίπατο και χαρακτηριστικό είναι ότι σε πέντε αγωνιστικά λεπτά σημειώθηκαν συνολικά 35 πόντοι (17-18). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του δεκαλέπτου. Η Μπαρτσελόνα και η Άλμπα δεν σταμάτησαν να σκοράρουν και η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ 31-26!

Η Άλμπα στο δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε φουριόζα και με σερί 8-0 έφερε τούμπα το παιχνίδι (31-34). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους Γερμανούς. Η Μπαρτσελόνα έσφιξε την άμυνα της και δέχθηκε μόλις 5 πόντους στα τελευταία 6,43′ του ημιχρόνου. Αντίθετα, οι μπλαουγκράνα επιθετικά ήταν καταιγιστικοί, πήραν εκ νέου τα ηνία και μάλιστα πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 12 πόντων (51-39).

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος για την Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα με ένα φοβερό τρίτο δεκάλεπτο εκτόξευσε τη διαφορά και τελείωσε την υπόθεση… νίκης (80-51). Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Η Άλμπα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και οι Καταλανοί δίχως να δυσκολευτούν πήραν τη νίκη με 93-77.

Τα δεκάλεπτα: 31-26, 51-39, 80-51, 93-77

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας 94-92

Με λυτρωτή Χέιλ πήρε το «θρίλερ» ο Προμηθέας. Ο Προμηθέας επικράτησε του Παριστερίου με 94…