Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Λυκογιάννης: «Καλό τεστ για τον Πανιώνιο»

Λυκογιάννης: «Καλό τεστ για τον Πανιώνιο»

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ως μια πρόκληση για τον Πανιώνιο βλέπει ο Άρης Λυκογιάννης το Κύπελλο.

Ως ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας αντιμετωπίζει ο προπονητής του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης, τον προημιτελικό της Παρασκευής με τον Προμηθέα για το ΟΠΑΠ Final 8.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

«Ο βασικός στόχος είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Όμως είναι αρκετά μεγάλη υπόθεση για τον Πανιώνιο που για δεύτερη συνεχή σεζόν κατέκτησε το UNICEF Trophy και μέσω αυτού συμμετέχει στο ΟΠΑΠ Final 8. Από εκεί και πέρα, ευχόμαστε να γίνει μια ωραία διοργάνωση, με όμορφα παιχνίδια και να δούμε κάτι διαφορετικό. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

«Έχουμε αρκετά θέματα τραυματισμών. Παίζουμε με έναν λιγότερο Αμερικανό, που μας έδινε λύσεις στο θέμα της ενέργειας. Το βασικό είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ επιθετικό ταλέντο, πολύ καλές αποστάσεις και καλούς σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να προστατέψουμε τη ρακέτα μας, να παίξουμε αρκετά κλειστά και να δούμε από εκεί και πέρα τι μπορεί να γίνει», πρόσθεσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…