Κεντρική Basket League Αγώνες Καρδίτσα – Περιστέρι 84-95

Καρδίτσα – Περιστέρι 84-95

Περιστέρι Basket League

Πέρασε και από την Καρδίτσα το Περιστέρι

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Basket League το Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση και κατάφερε να επικρατήσει της Καρδίτσας με 95-84. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ σκορ, αλλά οι φιλοξενουμενοι δεν τους επέτρεψαν να πιστέψουν στην ανατροπή.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ισορροπημένα (9-12), αλλά αφού άλλαξε γρήγορα. Το Περιστέρι ανέβασε στροφές, βρήκε ρυθμό και η διαφορά σσ σύντομο χρονικό διάστημα ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα (15-26). Η επίθεση των φιλοξενουμένων ήταν εξαιρετική με την Καρδίτσα να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό τους και να σταματήσει τα επιθετικά όπλα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη (17-29).

Το Περιστέρι συνέχισε να έχει τον έλεγχο μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, αλλά στη συνέχεια είχε… μπλακ άουτ. Η Καρδίτσα έβγαλε αντίδραση και με πρωταγωνιστή τον Ουάιτ έφτασε σε απόσταση αναπνοής (36-39). Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και κράτησαν το προβάδισμα τους. Ύστερα από τάιμ άουτ του Σπανούλη οι Περοστεριώτες απάντησαν με δικό τους επί μέρους σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια στο +7 (42-49).

Η Καρδίτσα προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ αλλά είχε περιορισμένες λύσεις και συγκεκριμένα έβρισκε σκορ μόνο από τις Μακ και από τον Ουάιτ. Αντίθετα, το Περιστέρι είχε επιθετική πολυφωνία και κατάφερε να ανακτήσει το χαμένο διψήφιο προβάδισμα του (62-75). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα παρέμεινε ίδια.

Το Περιστέρι είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τη διαφορά που είχαν χτίσει και πανηγυρισαν ακόμη μια νίκη στη φετινή Basket League (84-95).

Τα δεκάλεπτα: 17-29, 42-49, 62-75, 84-95

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…